Kauratyynyt

Kauratyynyt

Kauratyyny on nopea ja helppokäyttöinen kivunlievittäjä. Lämpimänä kauratyyny mm. rentouttaa, auttaa lihaskipuihin ja lisää pintaverenkiertoa. Tyynyä voidaan käyttää myös kylmäpakkauksena kolhujen, mustelmien ja venähdyten hoidossa.

 

Kaikki tyynyt on valmistettu puuvillakankaasta ja kotimaisesta kaurasta. Tyynyissä on irrotetettava päällinen ja sen voi pestä 60 asteessa.

Kauratyyny pieni 13 x 16 cm

 

Pieni kauratyyny sopii monien kiputilojen, kuten päänsäryn, lihaskivun ja vatsakipujen lievittämiseen sekä apuna flunssanoireisiin ja ylähengitystieongelmiin.

Kylmäpakkauksena pieni kauratyyny sopii mm. mustelmien, venähdysten, kuhmujen ja nenäverenvuotojen hoitoon.

 

Hammassäryn kotihoitoon kauratyynyä voi kokeilla sekä kuumana että kylmänä.

 

5 €

Kauratyyny iso 15 x 67 cm

 

Iso kauratyyny on sopiva mm. hartia-, niska-, lihas-, ja alaselän alueille lievittämään kipua. Tyynyä voidaan pitää alavatsan päällä helpottamaan kuukautiskipuja ja se sopii päänsäryn ja migreenin lievittämiseen.

Kauratyynyä voidaan käyttää kylmäpakkauksena tulehdusten ja venähdysten kotihoitona vähentämään turvotusta ja kipua.

Kokeile tyynyä lämmittämään/viilentämään sänkyä sekä helpottamaan palelevia jalkoja.

 

Tyynyssä on kuusi erillistä taskua, ettei kaura pääse valumaan toiseen reunaan.

 

18 €

Pipipussi 13 x 16 cm

 

Kauratyyny lasten kankaalla.

 

Pipipussi sopii mm. päänsäryn, hammassäryn, vatsakipujen ja kasvukipujen lievittämiseen sekä apuna flunssanoireisiin, ylähengitystieongelmiin ja poskiontelon tulehdukseen. Ota huomioon, ettei kauratyyny ole liian kuuma lasta hoitaessa.

 

Kylmäpakkauksena pipipussi sopii mm. kolhujen, mustelmien, venähdysten, kuhmujen ja nenäverenvuotojen hoitoon. Voit säilyttää pipipussin pakkasessa muovipussissa, jolloin tyyny on aina valmis käytettäväksi.

 

5 €

 

Käyttö lämpöpakkauksena: Lämmitä mikrossa 1-3 min mikron tehosta riippuen. Aseta lämmin hoitotyyny joko vaatteiden tai pyyhkeen päälle hoidettavalle alueelle 10-30 minuutiksi.

 

Käyttö Kylmäpakkauksena: Laita kauratyyny pakastimeen 1-2 tunniksi. Voit säilyttää tyynyn pakastimessa muovipussissa, jolloin se heti valmis käyttöön kolhun sattuessa. Aseta vaatteiden tai pyyhkeen päälle hoidettavalle alueelle 10-20 minuutiksi.

Copyright 2016 Taikatarha