Leiritoiminta

Leiritoiminta

KESÄN 2018 ELÄIN- JA ERÄLEIRITLeirit toteutetaan yhteistyössä Enon 4H:n kanssa.


Ilmoittautuminen:Huom! Leirit ovat päiväleirejä.


Vähäisen eräleireille ilmoittautumisien vuoksi olemme yhdistäneet leirit eläin- ja eräleireiksi. Kiinnostuksen mukaan leiriläiset voivat osallistua enemmän eläinten hoitoon tai erätaitoihin.Eläin- ja eräleirit


Leiri 6-10-vuotiaille


Leirille otetaan 6 lasta. 14.-15.6.2018 (2pv) klo 10-18


Leirimaksu 100€, 4H-jäsenhinta 70€


 

Leiri 11-16-vuotiaille


Leirille otetaan 6 lasta. 18.-20.6.2018 (3pv) klo 10-18


Leirimaksu 150€, 4H-jäsenhinta 100€.


Tilalla on alpakoita, vuohia, hanhia, kissoja, kaneja ja kanoja.


Leireillä vietetään aikaa eläinten kanssa sekä tehdään päivittäisiä eläintenruokintaan ja -hoitoon liittyviä askareita. Tavoitteena on saada tietoa käytännön toiminnan kautta eri eläinlajeista, niiden päivittäisestä hoidosta sekä siitä, mitä eläinten hyvinvointi ja pito vaativat omistajaltaan.

 

Leirillä opetellaan liikkumaan luonnossa, erätaitoja, jokamiehenoikeuksia, EA -taitoja, lajituntemusta ja kalastusta. Leiriläiset osallistuvat päivittäin myös lounaan valmistamiseen nuotiolla tai retkikeittimellä.


Eläintenhoidon ja erätaitojen opettelun lisäksi leirien tavoitteena on lisätä itsetuntemusta, yhteistyötaitoja, käden taitoja sekä ohjata nuoria miettimään omaa luontosuhdettaan.


Taikatarha toimii Green Care -periaatteiden mukaisesti. Leiritoimintaa ohjaavia arvoja ja ovat mm. toisten ihmisten, eläinten ja luonnon kunnioittaminen, tekemällä oppiminen, ekologisuus ja kierrätys sekä hyvinvoinnin lisääminen.Copyright 2016 Taikatarha